Mindfulness by Patricia
COACHING by patricia

Assistentie met een vrolijke noot

Life begins behind the comfortzone

Word de ster van je eigen leven.

Ben je ook zo'n hoofdtripper, wil je alles goed doen, overpleaser en heb je last van aanpassings gedrag. Maak je de mening van een ander ook zo belangrijk en hou je jezelf klein. Heb je 101 dromen maar je maakt er geen 1 waar , en waarom weet je niet. Heb je het idee vast te zitten in je leven?

Ben je kritisch op jezelf en verwacht je veel van jezelf. Wil je door de hele wereld aardig gevonden worden? Superwoman en super moeder in 1...vraag je jezelf ook af " wat wil ik en Is dit het nou?
Zet jij je eigen dromen/verlangens opzij en neem je daardoor beetje bij beetje afscheid van jezelf.

Ik geloof dat jij weer sucessvol kan worden in je eigen leven zowel als in werk en prive.

Begrijp me goed, het gaat er niet om dat je meteen je hele leven om moet gooien en directrice gaat worden van een multi national. Maar maak jezelf weer de ster van je eigen leven ongeacht wat je doet. Geef jezelf de hoofd rol. Ik hoor je denken " wat egoistisch" maar niets is minder waar.

Als jij namelijk bewuster wordt van jouw blinde vlekken,  Leert inzien hoe jouw automatische afweermechanisme werkt en hoe je je sterke kanten kan inzetten.. je gaat handelen vanuit je autentisiteit dan ga je vanzelf lekkerder in je vel zitten en krijg je dus meer energie om de leukste versie van jezelf te worden, dus ook voor je omgeving. 

Ga staan voor jouw idealen, verstop jezelf niet langer.
Ga weer herkennen wat jouw stijl is en waar je energie van krijgt. Je grootste groei maak je juist door jezelf uit te sprekenen en te gaan zijn zoals je bent.

Ik geloof dat er in jou een passie schuilt, een sparkel, een talent...dat jouw leven veel voller kan zijn. Ga volledig  leven en er zullen mooie veranderingen plaats vinden in jou. Adem...neem meer ruimte in. Je bent krachtiger dan je denk, Mooier dan je vindt, Talentvoller dan je laat zien.

De keus is aan jou! Stilstaan of groeien.

een op een coaching

Doe jij de dingen die echt belangrijk voor je zijn?

Door onze programma’s ervaar je meer rust, vrijheid en geluk en help je anderen dit ook te bereiken.

Ben jij klaar voor een zinvol, lichter en totaler leven?

Veel mensen zijn kritisch naar zichzelf en anderen en remmen daarmee zichzelf of anderen af. Ik vind het zonde dat veel mensen hun eigen potentie niet leven en zich laten leiden door angsten en (schijn)zekerheden of door het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Dit kan anders.

Ik help je je eigen leven volledig te leven. Vol vertrouwen, compassie en moed. We beginnen met acceptatie en zelfcompassie voor wie jij nu bent.

Als je je zelfcompassie hebt versterkt en jezelf accepteert zoals je nu (nog) bent, dan ga je vanzelf het leven leiden zoals jij bent. Zoals dat wilt. En daarmee moeiteloos.

Leven zoals jij wilt

Wanneer je een coachingstraject bij mij hebt gevolgd dan:
 

Gaat het je allemaal makkelijker af, leef en werk je moeitelozer

Accepteer je wat je niet kunt veranderen en verander je, neem je actie bij wat je niet kunt accepteren

Help je jezelf en andere mensen gelukkiger te worden en minder ongemak/pijn te ervaren

Ervaar je meer innerlijke rust en tevredenheid, geniet je meer van wat er nu is

Werk je creatiever, effectiever, met meer vertrouwen en focus

Leef je een leven zoals jij wilt volledig, betekenisvol